Leveransvillkor

Standard leverans 2-4 arbetsdagar. Under högsäsong och rea kan leveransen ta lite längre tid.

Vi levererar till personer som är 18 år eller äldre, som har en adress i Sverige.
Observera att små och lätta paket kan levereras i brevlådan på din registrerade hemadress.
Ditt paket levereras till  utlämningsställe.
Fraktkostnaden är 59 kr ( kostnadsfritt vid köp för minst 599 kr).
Vi levererar måndag till fredag med undantag för nationella helgdagar. 
Notera att stora paket kan omvandlas till hemleverans.
Små paket kan skickas som brev till din hemadress.
Om du inte kan hämta upp ditt paket från upphämtningsstället kommer det automatiskt att returnera efter 14 dagar och ett belopp på 159 kr debiteras för outhämtat paket.

Så snart vi börjar packa din beställning mejlar vi dig en leveransbekräftelse med leveransinformation och en länk som du kan använda online för att spåra ditt paket. 
Observera att det kan ta lite tid innan spårningsinformationen laddas upp.

Ta tid på dig att prova allt. Om du bestämmer dig för att returnera varor fyller du i retursedeln som medföljer paketet och skickar tillbaka varorna till oss.

Almänna villkor

Följande villkor gäller alla beställningar som görs av kunden (hädanefter kallad ”du”) hos Angelovs herrkläder AB .

Genom att använda  vincentmode.se och/eller göra en beställning, godkänner du att följa villkoren som anges i detta dokument (”Villkoren”). Försäkra dig om att du har läst igenom och förstått Villkoren innan du gör din beställning.

Beställningar kan endast göras av personer över 18 år, som inte står under förmyndarskap eller agerar i egenskap av företag och som har en leveransadress i Sverige.

Att produkter eller tjänster tillhandahålls på vincentmode.se och vid en viss given tidpunkt, innebär eller är inte en garanti för att dessa produkter eller tjänster alltid är tillgängliga. Vi förbehåller oss rätten att när som helst sluta sälja en produkt.

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor efter behov, utan att meddela dig på förhand. Den version av villkoren som gäller för din beställning är den version som finns tillgänglig på hm.com vid den tidpunkt då du gör din beställning.

Angelovs herrkläder AB vill tillhandahålla bästa möjliga onlineupplevelse. För att möjliggöra detta måste vi säkerställa att våra tjänster går som ett urverk. Du förstår och godkänner att inte (i) publicera, överföra, distribuera på nytt, ladda upp eller främja någon kommunikation eller innehåll som skulle kunna skada eller ha en negativ effekt på vårt företag, vår verksamhet, våra produkter eller tjänster; (ii) agera på ett sätt eller använda en enhet som begränsar, hindrar, stör eller helt stoppar någon annan användare från att använda eller ha glädje av webbplatsen vincentmode.se och , eller som påverkar webbplatsens säkerhet eller (iii) använda någon enhet eller försöka använda någon sökmotor, programvara, verktyg, agent, skript eller annan enhet eller mekanism (inklusive, och utan begränsningar, spindlar, botprogram, krypare, avatarer eller intelligenta agenter) för att navigera eller söka på webbplatsen eller kopiera innehåll från webbplatsen. När det gäller användare som bryter mot denna klausul eller någon annan klausul i dessa villkor förbehåller vi oss rätten att omedelbart neka dem tillgång till webbplatsen och stänga ner deras konton.

De priser som anges på vincentmode.se och är inklusive lagstadgad mervärdesskatt, och exklusive fraktkostnaden. 

Fraktkostnaden för varje beställning är densamma oavsett storleken eller vikten på din beställning. Kostnaden för de olika leveranssätten anges klart och tydligt i kassastegen. Vår standardfraktkostnad är 59 kronor. Om vi inte kan leverera din beställning i sin helhet, utan måste dela upp den på flera leveranser, kommer du inte att debiteras några extra avgifter för efterföljande leveranser. Priser kan variera mellan butik och online.

Du kan göra dina beställningar via vincentmode.se eller via telefon.

När du har lagt din beställning, mejlar vi dig en orderbekräftelse, under förutsättning att du har försett oss med din e-postadress. Om vi av någon anledning inte kan skicka din beställning, kommer vi att informera dig om detta snarast möjligt. Om vi redan har mottagit betalning för en sådan beställning, kommer vi att återbetala det aktuella beloppet med hjälp av samma betalningssätt som du använde då du gjorde din beställning, i den mån detta är möjligt. Om återbetalningen av något skäl måste ske på ett annat sätt, kommer en medarbetare att kontakta dig för att se till att återbetalningen kan utföras.

Varje beställning måste uppgå till minst totalt 1 SEK (efter avdrag för rabatter).

Angelovs herrkläder AB iakttar största noggrannhet vid mottagande och hantering av beställningar och strävar efter att leverera din beställning i enlighet med det leveransalternativ som du har valt, till en bostadsadress eller utlämningsställe i Sverige. På grund av transportbegränsningar kan vi inte leverera vissa kosmetiska produkter till Gotland och vissa utlämningsställe. Angelovs herrkläder AB strävar efter att skicka beställningar snarast möjligt och i den ordning de kommer in till oss. Vårt mål är att leverera inom 2–4 arbetsdagar efter att vi har fått och bekräftat din beställning, såvida inget annat har avtalats. Även om vi strävar efter att leverera inom meddelade tidsramar, kan leveransen på grund av oväntade händelser ta längre tid. Om leveranstiden mot förmodan skulle överskrida 30 dagar har du rätt att häva ditt köp.

Innan du gör din beställning får du information om förväntat leveransdatum. När du har gjort din beställning skickar vi även ett e-postmeddelande till dig med information om förväntat leveransdatum, under förutsättning att du har försett oss med din e-postadress.

Om du inte får din beställning på förväntat leveransdatum – vänligen kontakta oss .

Du kan ångra eller returnera din beställning från och med den dag du gör din beställning till och med 30 dagar efter mottagandet av dina beställda varor. Om du har debiterats för varorna får du en återbetalning som inkluderar Angelovs herrkläder AB standardfraktkostnad och exkluderar returkostnaden på 59 kronor, om sådan returkostnad aktualiserats. Väljer du att behålla vissa varor och endast delvis returnera din beställning, återbetalas inte fraktkostnaden.

Om du vill ångra ditt köp eller returnera din beställning, ber vi dig att meddela oss detta skriftligen, helst genom att använda det förtryckta returformuläret som medföljde i ditt paket. Kontakta oss . Alternativt kan du fylla i och skicka in konsumentverkets standardformulär. Oavsett vilket av ovannämnda sätt du använder, måste det skriftliga meddelandet vara oss tillhanda inom den 30-dagarsperiod som anges i avsnitt 5.1 ovan. Du har därefter ytterligare 14 dagar på dig att returnera varorna i enlighet med avsnitt 6 (Returer) nedan. Vi kommer att göra en återbetalning, företrädesvis med samma betalningssätt som du använde vid beställningstillfället (eller, om betalning ännu inte har erlagts för de aktuella varorna, se till att returen återspeglas i saldot på ditt konto), snarast möjligt, dock senast inom 14 dagar efter det att vi har fått ditt meddelande om ånger av köpet under förutsättning att vi har fått tillbaka varorna eller bevis på att du har skickat tillbaka varorna. Ett annat betalningssätt kan komma att användas för återbetalningen, under förutsättning att du godkänner en sådan ändring. Detta kommer under inga omständigheter att medföra några extrakostnader för dig.

Om du har mottagit en felaktig vara ska du omgående meddela Angelovs herrkläder AB om detta och returnera varan i enlighet med avsnitt 6 (Returer) nedan. För varor som vi bedömer vara felaktiga gör Angelovs herrkläder AB en fullständig återbetalning. Bestämmelserna häri begränsar inte gällande lagstadgade rättigheter.

Returer Angelovs herrkläder AB garanterar en fullständig återbetalning av returvaror i enlighet med avsnitt 5 (Ångerrätt), under förutsättning att alla varor returneras i samma skick som de var i vid leveransen till dig. Detta innebär att varorna inte får ha skadats, nedsmutsats, tvättats, ändrats eller burits (annat än för att prova varan) och att lappar och etiketter är intakta.

Alla våra försändelser innehåller ett förtryckt returformulär som du kan använda om du önskar returnera en eller flera varor.

Lämna de varor du önskar returnera på ett utlämningsställe i Sverige.

Du är alltid välkommen att returnera varor inom 15  dagar. Alla returer till butik är gratis. För att returnera ditt onlineköp i butik tar du bara med dig följesedeln tillsammans med varan/varorna som du vill returerna till butiken. Återbetalningen kommer att ske med samma betalningssätt som du använde vid köpet. Du kan även använda din återbetalning för byten eller nya köp direkt i butiken, men endast om du betalade med kreditkort, presentkort eller en kombination av dessa båda betalsätt. Leveransavgiften återbetalas när en hel beställning returneras. Observera att bearbetningen av transaktionen kan ta upp till 14 dagar. Vänligen observera att om vår butik av någon anledning inte kan få tillgång till din onlinebeställning, Observera att felaktiga beställningar (till exempel fel eller saknade artiklar) eller presentkort köpta online inte kan returneras till, eller kan hanteras av, vår butik. Observera också att kosmetik, smycken, badkläder, nederdelar på underkläder inte kan returneras.

Du kan betala för dina varor på de olika sätt som presenteras nedan.

Betalning före eller vid leverans

Kortköp
Du kan ange dina betalningsuppgifter då du gör beställningen genom att använda ett giltigt betalkort (American Express, VISA eller Mastercard). Aktuellt belopp reserveras direkt på ditt kort, men kommer inte att debiteras förrän varorna skickas. Angelovs herrkläder AB förbehåller sig rätten att kontrollera betalkortets giltighet, att utrymme för debitering av beställningens värde finns och att köparens adressuppgifter stämmer. Vi kan neka köp till följd av dessa kontroller.

Betalning efter leverans

Betala senare
Våra Betala senare-tjänster tillhandahålls av Klarna.
Så snart din beställning har skickats får du information från Klarna om hur och när du ska betala.
För mer information eller frågor om din betalning, vänligen kontrollera på klarna.com eller kontakta Klarnas kundtjänst.

 

Angelovs Herrkläder AB  ansvarar inte för indirekta förluster som uppstår till följd av den huvudsakliga förlusten eller skadan, till exempel utebliven vinst eller förlorade affärsmöjligheter, eller för underlåtelse att leverera varorna eller uppfylla några av våra andra åtaganden enligt dessa Villkor där denna underlåtelse beror på omständigheter som ligger utanför vår kontroll, vilket inkluderar men inte begränsar sig till, eldsvåda, översvämning, storm, upplopp eller likande oroligheter, krig, kärnkraftsolycka och terrorism.

Vår maximala ansvarsskyldighet gentemot dig för eventuella förluster eller skador som uppstår i samband med din beställning på vincentmode.se och är begränsade till det totala beloppet för din beställning.

Om du har problem med en produkt som du har köpt  online och inte har kunnat lösa tvisten med Angelovs herrkläder, kan du skicka ditt klagomål till EU:s plattform för tvistlösning på nätet (ODR-plattformen). 

ODR-plattformen erbjuder konsumenter och näringsidkare inom EU möjlighet att utanför domstol försöka lösa tvister om klagomål på varor som köpts online. Portalen är utformad som en användarvänlig och interaktiv webbplats som är kostnadsfri och tillgänglig på alla officiella EU-språk. Genom att använda ODR-plattformen kan konsumenten och näringsidkaren hitta ett organ för tvistlösning och sedan gå igenom processen för att hitta en lösning på konsumentens klagomål. ODR-plattformen hittar du här: http://ec.europa.eu/odr.

Vi strävar efter att på ett så korrekt sätt som möjligt visa våra produkters egenskaper, inklusive komposition och färger. Färgen du ser på vincentmode.se och är dock beroende av din datorskärm, och vi kan inte garantera att din dator visuellt kan återge färger korrekt.

Måtten på ett plagg som anges på vincentmode.se och är endast ungefärliga värden som ger dig en bättre uppfattning om modellen eller passformen på det specifika plagget och ingen definitiv garanti på de verkliga måtten på det plagg du får. Måtten på ett plagg kan variera beroende på vilket material som används vid tillverkningen av plagget.

Om de varor du har köpt är defekta, tillämpar Angelovs herrkläder AB gällande konsumentlagstiftning. Om du inte är nöjd med dina varor på grund av uppenbara material- eller fabrikationsfel, inklusive skador som har uppkommit under transport – informera oss snarast om detta genom att använda det förtryckta returformuläret och returnera varan till oss.

Angelovs herrkläder AB gällande förbehåller sig rätten att till tredje part överlåta eller pantsätta betalningsfordringar inklusive avbetalningar som har uppstått i samband med leveransen av varan.

Klausulers giltighet
Om en eller flera bestämmelser i detta avtal är ogiltiga eller döms ut som verkningslösa av någon domstol eller tillsynsmyndighet, skall detta inte påverka återstående avtalsbestämmelsernas giltighet.

Har du fler frågor kan du kontakta oss på 08-520 186 00 eller info@vincentmode.se

Vi använder cookies på denna webbplats för bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer